De Kadenza Academy
Innovatiereeks
Kadenza Introductie

Het Kadenza team

Wij zijn altijd bezig de beste mensen bij elkaar te brengen om samen met onze klanten de meest complexe informatieproblemen op te lossen.

Ontmoet het team

De Kadenza Academy

Kadenza’s eigen opleidingsinstituut voor persoonlijke groei. Waar je continu je vakinhoudelijke kennis én je vaardigheden verbetert.

Lees meer...

In welk team voel jij je thuis?

Team: smart organisation

Geeft richting aan de informatiestrategie van onze klanten en vertaalt die strategie naar concrete doelen en projecten. Voert het projectmanagement van die projecten en is verantwoordelijk voor beheer en service.

Team: smart information

Helpt organisaties om meer vooruit te kijken door – met de nieuwste software voor analytics, visualisatie, consolidatie en forecasting – trends en verbanden te ontdekken in hun data.

Team: smart data

Lost complexe (big) data en architectuur vraagstukken op en ontwerpt en realiseert data warehouse, datavirtualisatie en data governance oplossingen. Standaard of op maat.

Innovatiereeks: Datavirtualisatie: data-integratie in de overdrive

Op 9 oktober legt Rick van der Lans uit hoe datavirtualisatie werkt en wat de toepassingsgebieden zijn. Mattijs Voet laat zien hoe een datavirtualisatie platform werkt.

De teams
Vrouw/Man
Parttime
Leeftijd
Gereedschap
Smart organisation
Smart information
Smart data

De ‘facts’ over Kadenza

Wij zijn, met een enthousiast team van bijna 100 professionals, de grootste in BI gespecialiseerde partij in Nederland. En we groeien hard! Kom jij ons team versterken?

Bij Kadenza krijg je de ruimte om je te ontwikkelen, in de diepte en in de breedte, op projecten en op onze Academy. Omringd door enthousiaste collega’s met dezelfde passie als jij. Die altijd voorop lopen en bezig zijn met de nieuwste concepten, tools en technologieën. Ook het beste uit jezelf halen?

Kijk bij onze vacatures

Forbo Flooring is een klant van Kadenza
RTL Nederland is een klant van Kadenza
De Alliantie is een klant van Kadenza
Belvilla Kadenza
Alcredis is een klant van Kadenza
Athlon is een klant van Kadenza
Brocacef is een klant van Kadenza
NOS is een klant van Kadenza
Whitepaper
DOWNLOAD