Simon

aan het woord


Ik ben pas tevreden als onze service en dienstverlening tot in de puntjes op orde is en klanten verzekerd zijn van een stabiele en betrouwbare BI-omgeving, die perfect voorziet in de informatiebehoefte.

Niets mooiers dan een tevreden klant die dankzij ons zijn doelen behaalt. Hoe drukker mijn dag, hoe blijer ik word. En dan liefst nog twee keer per dag sporten. Want hoe fitter ik ben, hoe beter ik overdag data-puzzels kan oplossen.

Ontmoet het hele Kadenza team

De springplank in je carriere

Een eigen opleidingsinstituut, helemaal gericht op jouw vakgebied en jouw persoonlijke ontwikkeling, bestaat dat? Ja! Bij Kadenza!

De Kadenza Academy omvat een maandelijks terugkerend opleidingsprogramma voor Kadenza medewerkers die op zoek zijn naar kennis, inspiratie, motivatie, persoonlijke ontwikkeling en nieuwe inzichten. Leren op de Academy is onvermoede talenten in jezelf ontdekken, vaardigheden verbeteren en nieuwe, verrassende perspectieven zien.

Erik Jan

aan het woord


Bij Kadenza kan ik mijn creativiteit en passie voor nieuwe technologie kwijt. Ik help bedrijven data om te zetten in betekenisvolle inzichten en voorspellingen. Echt gaaf, als je samen patronen ontdekt die je klant direct kan toepassen. Daarvoor moet je steeds buiten de gebaande paden treden.

Ik hou ervan als complexe problemen me uitdagen mijn grenzen te verleggen. Overdag tijdens mijn werk, maar ook daarna als ik thuis ontspanning zoek achter de piano.

Ontmoet het hele Kadenza team

In welk team voel jij je thuis?

Team: smart organisation

Geeft richting aan de informatiestrategie van onze klanten en vertaalt die strategie naar concrete doelen en projecten. Voert het projectmanagement van die projecten en is verantwoordelijk voor beheer en service.

Team: smart information

Helpt organisaties om meer vooruit te kijken door – met de nieuwste software voor analytics, visualisatie, consolidatie en forecasting – trends en verbanden te ontdekken in hun data.

Team: smart data

Lost complexe (big) data en architectuur vraagstukken op en ontwerpt en realiseert data warehouse, datavirtualisatie en data governance oplossingen. Standaard of op maat.

Webinar: In 5 stappen naar het perfecte dashboard

Data is een fantastische grondstof met eindeloze mogelijkheden om waardevolle producten te maken. Maar BI-ontwikkelaars worden vaak verblind door al die mogelijkheden. Data in een dashboard stoppen, betekent niet automatisch dat je waarde toevoegt in je organisatie! Misschien heb je een visualisatie of dashboard gemaakt die je zelf prachtig vindt, maar wordt de informatie door gebruikers volledig verkeerd geïnterpreteerd en gebruikt. Of iedereen lijkt enthousiast, maar uiteindelijk wordt het dashboard nooit gebruikt. En het kan zo anders!

 

De teams
Vrouw/Man
Parttime
Leeftijd
Gereedschap
Smart organisation
Smart information
Smart data

De ‘facts’ over Kadenza

Wij zijn, met een enthousiast team van bijna 100 professionals, de grootste in BI gespecialiseerde partij in Nederland. En we groeien hard! Kom jij ons team versterken?

Bij Kadenza krijg je de ruimte om je te ontwikkelen, in de diepte en in de breedte, op projecten en op onze Academy. Omringd door enthousiaste collega’s met dezelfde passie als jij. Die altijd voorop lopen en bezig zijn met de nieuwste concepten, tools en technologieën. Ook het beste uit jezelf halen?

Kijk bij onze vacatures

Forbo Flooring is een klant van Kadenza
ASML is een klant van Kadenza
NOS is een klant van Kadenza
Belvilla Kadenza
WSW is een klant van Kadenza
Transavia is een klant van Kadenza
Hanze hogeschool is een klant van Kadenza
Mediq is een klant van Kadenza
Whitepaper
DOWNLOAD