Cor

aan het woord


Niets is mooier dan de brug bouwen tussen data en de praktijk. Om samen met collega’s en klanten inzichten te creëren die direct praktisch toepasbaar zijn. De truc is daarbij om goed te snappen wat de vraag achter de vraag is en complexe dingen begrijpelijk uit te leggen aan niet-experts. Ik kijk graag verder dan de snelle oplossing, op zoek naar analyses die impact op de lange termijn realiseren.

Het is gaaf als je ziet dat je samen met je team bedrijven mooier maakt en ziet groeien. Datzelfde gevoel is waarschijnlijk de reden dat ik zo’n fanatieke tuinier ben. Dat door jou toedoen dingen gaan groeien en bloeien!

Ontmoet het hele Kadenza team

Lanceer je droomcarrière

Wil jij je droomcarrière lanceren? Wil je werken aan innovatieve big data en analytics projecten voor gave klanten? Wil je aan de slag met de nieuwste tools? En wil je daarbij de vrijheid om je eigen ontwikkeling te bepalen? Bij Kadenza neem je een voorsprong op je toekomst. Met een uniek opleidingstraject, een grote diversiteit aan klanten en topexperts als collega’s. Sluit je aan en geef je carrière een boost!

De teams
Vrouw/Man
Parttime
Leeftijd
Gereedschap
Smart organisation
Smart information
Smart data

De ‘facts’ over Kadenza

Wij zijn, met een enthousiast team van bijna 100 professionals, de grootste in BI gespecialiseerde partij in Nederland. En we groeien hard! Kom jij ons team versterken?

Bij Kadenza krijg je de ruimte om je te ontwikkelen, in de diepte en in de breedte, op projecten en op onze Academy. Omringd door enthousiaste collega’s met dezelfde passie als jij. Die altijd voorop lopen en bezig zijn met de nieuwste concepten, tools en technologieën. Ook het beste uit jezelf halen?

Kijk bij onze vacatures

Erik Jan

aan het woord


Bij Kadenza kan ik mijn creativiteit en passie voor nieuwe technologie kwijt. Ik help bedrijven data om te zetten in betekenisvolle inzichten en voorspellingen. Echt gaaf, als je samen patronen ontdekt die je klant direct kan toepassen. Daarvoor moet je steeds buiten de gebaande paden treden.

Ik hou ervan als complexe problemen me uitdagen mijn grenzen te verleggen. Overdag tijdens mijn werk, maar ook daarna als ik thuis ontspanning zoek achter de piano.

Ontmoet het hele Kadenza team

Van senior consultant naar thought leader

Ben jij een senior consultant die toe is aan mooiere en innovatieve projecten? Heb je het gevoel dat je competenties niet optimaal benut worden? Wil je kennis en kunde delen met échte experts? Zoek je een omgeving waar jij nog van anderen leert? En voel jij de drang om je verder te ontwikkelen? Zet dan bij Kadenza de stap van senior consultant naar thought leader!

Onze klanten

De Alliantie is een klant van Kadenza
Eriks is een klant van Kadenza
RTL Nederland is een klant van Kadenza
Brocacef is een klant van Kadenza
Mediq is een klant van Kadenza
Hanze hogeschool is een klant van Kadenza
Alcredis is een klant van Kadenza
Belvilla Kadenza

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bel 035 - 53 94 490 of laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Whitepaper
DOWNLOAD