Smart Finance
Hoe volwassen is je office of finance? – Het Smart Finance Maturity Model

In een half uur ben je op de hoogte!

Veel financiële afdelingen zitten midden in een flinke transitie. Vroeger lag de focus vooral op financiële rapportage en compliance, maar dat is tegenwoordig niet voldoende. Organisaties verwachten een office of finance die kansen identificeert en strategische keuzes onderbouwt met waardevolle informatie. Finance moet sneller en slimmer inspelen op steeds strengere wet- en regelgeving en met analyses het verhaal achter de financiële cijfers tot leven laten komen.

Dat vraagt om grote veranderingen op het gebied van personeel, organisatie, processen én technologie. Veel organisaties zoeken de oplossing echter alleen in nieuwe technologieën, passen enkel hun financiële processen aan of zetten vol in op de kennis en kunde van hun medewerkers. Om een succesvolle office of finance te creëren, is het belangrijk om bij elke stap van de transitie goed na te denken hoe je op ieder gebied het beste kunt ontwikkelen. Daarvoor moet je echter eerst weten waar je momenteel staat als finance afdeling. Maar hoe bepaal je de volwassenheid van jouw finance afdeling?

Rutger van den Berg en Joris van den Boogaard geven antwoord op die vraag en gaan uitgebreid in op het Smart Finance Maturity Model. Tijdens het webinar leggen ze uit hoe je aan de hand van dit model de juiste prioriteiten stelt om finance naar een hoger plan te tillen. Ze vertellen op welke gebieden finance kan ontwikkelen en hoe die gebieden samenhangen. Vervolgens leer je ook hoe je het Smart Finance Maturity Model gebruikt om tot een roadmap te komen, waarmee je strategische initiatieven kunt vaststellen.

Kortom, wil jij weten hoe jouw finance afdeling ervoor staat en op welke gebieden je moet ontwikkelen? Dan mag je dit webinar absoluut niet missen!