Smart Analytics
Het dataloket, van theorie naar praktijk

Donderdag 10 oktober van 13.00 tot 13.30 uur!

De term ‘dataloket’ valt de laatste tijd regelmatig als het gaat over self service BI. Een plek in de organisatie waar (in- en externe) gebruikers eenvoudig én betrouwbaar data en informatieproducten kunnen ophalen voor rapportage en analyse. Op bijna iedere architectuurplaat kom je de term tegen, maar vaak voor verschillende applicaties. Dus wat is het nu eigenlijk, een dataloket? Hoe ziet het eruit, wat kun je ermee en hoe maak je een dataloket? Tijdens dit webinar geeft Gwyneth Ouwehand je antwoord op deze vragen.

Een dataloket brengt de technische ‘datawereld’ en de – complexe en zachtere – business kant van een bedrijf bij elkaar. Het is dé plek in de organisatie waar je optimaal kunt profiteren van alle inspanning binnen het BI-domein. Er zijn allerlei technische eisen en wensen te bedenken voor een dataloket, maar in dit webinar kijken we vooral naar de functies die een dataloket moet of kan bieden aan informatieafnemers. Gwyneth demonstreert verschillende dataloket-applicaties en laat voorbeelden zien van praktijkimplementaties van een dataloket.

Dit webinar is interessant voor iedereen die betrokken is bij self service BI-initiatieven, of die verantwoordelijk is voor het gestructureerd leveren van data en informatie aan afnemers binnen en buiten de organisatie.

Wil je erbij zijn? Schrijf je dan snel in voor dit gratis webinar en kijk en luister mee op donderdag 10 oktober!