Smart Finance
BOARD, alles-in-één CPM platform

Financiële afdelingen maken vaak gebruik van een scala aan software tools voor consolidatie, budgetting en forecasting. Analyse en rapportage worden bovendien nog steeds veelal met Excel gedaan. Veel tijd gaat daarmee verloren met het kopiëren van data, via foutgevoelige handmatige handelingen. Terwijl het ook zo anders kan!

Het BOARD platform is een geïntegreerde oplossing voor business intelligence, corporate performance management en analytics. Het biedt daarmee een end-to-end oplossing voor modern financieel management. Lokaal of in de cloud. Van consolidatie en financial planning tot what-if scenario’s en predictive modeling. Met BOARD kunnen bedrijven financiële processen slimmer organiseren en automatiseren en beter het verhaal achter de cijfers vertellen met slimme analyses, visualisaties en voorspellingen.

Nieuwsgierig? Tijdens dit gratis webinar laten we je in een half uur de belangrijkste functionaliteiten van BOARD zien. We demonstreren o.a. de inrichting van een planningsmodel en de mogelijkheden voor dashboards en rapportages.

Dit webinar werd gepresenteerd door Joris van den Boogaard en Rutger van den Berg, twee zeer ervaren Smart Finance consultants.

Het webinar heeft inmiddels plaatsgevonden. Heb je het gemist? Kijk het hieronder terug: