Tableau

Tableau is de meest gebruikte software voor datadiscovery en visualisatie. Met Tableau kan iedereen data analyseren, visualiseren en delen. Zonder hulp van IT experts. Supersnel en supermakkelijk. Kadenza helpt je om Tableau beheersbaar in te passen in je organisatie en het beste uit deze geweldige software te halen.

Visualisatie werkt

Kadenza gelooft in visualisatie. Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij helpen jou om de verhalen die verborgen liggen in je data te vertellen met de meest effectieve visualisaties. Of het nu gaat om financiële informatie voor het jaarverslag, interactieve dashboards of het analyseren van big data om klantgedrag te voorspellen, met Tableau vinden we alle trends en verbanden die in je data verborgen liggen. Met visualisaties die je in één oogopslag die inzichten geven waar je al jaren naar op zoek was. Met intuitieve software die je binnen een handomdraai op je eigen data kunt loslaten.

Download de gratis proefversie van Tableau en probeer het zelf uit!

Tableau software

Tableau staat voor meer resultaat met minder inspanning. Het is sneller, makkelijker en mooier dan conventionele business intelligence software. Gartner benoemde Tableau al vier jaar op rij als leider in het Magic Quadrant for Business Intelligence and Analytics Platforms. Tableau geeft je direct antwoord op al je ad-hoc vragen en biedt je de mogelijkheden om al je data, ongeacht formaat en locatie, te analyseren en visualiseren. Eenvoudig combineer je visualisaties in interactieve dashboards die je kunt delen met al je collega’s. Zonder technische kennis of ervaring meteen aan de slag. Kadenza is partner van Tableau.

Tableau Desktop

Tableau Desktop is de meest gebruikte software voor het analyseren en visualiseren van data. Omdat het veelzijdiger, sneller en intuïtiever is dan klassieke BI-tools.

Tableau Server

Tableau Server is de toekomst van visual analytics via web en mobiel. Altijd en overal toegang tot je analyses en dashboards, via ieder apparaat. Voor data uit elk type gegevensbron ongeacht de locatie. Ad-hoc analyses uitvoeren, live samenwerken met collega’s en visualisaties en dashboards delen. Tableau Server helpt je erbij.