Microsoft

Microsoft ontketent de laatste jaren een ware revolutie met een volledig geïntegreerd platform voor business intelligence, in een zeer concurrerend licentiemodel, met de mogelijkheid om geheel of gedeeltelijk in de cloud te werken. Met Power BI levert Microsoft een indrukwekkend en intuïtief product om data uit alle mogelijke gegevensbronnen te analyseren en visualiseren. Met een groot team van Microsoft specialisten helpt Kadenza je om die Microsoft technologie te kiezen die het best bij jouw organisatie past. Onze modelgedreven aanpak voor data warehousing sluit naadloos aan op de SQL Server technologie van Microsoft.

Power BI

Het paradepaardje van Microsoft is Power BI. Een zeer krachtige tool voor data discovery. In een handomdraai analyseer je data uit welke gegevensbronnen dan ook en de krachtige visualisatiemogelijkheden helpen je in je zoektocht naar waardevolle verbanden en trends. Je maakt eenvoudig overzichtelijke dashboards om ze vervolgens te delen met je collega’s. De consultants van Kadenza zijn expert in datavisualisatie en helpen je om met Power BI alles uit je data te halen wat erin zit. Als geen ander kennen ze de uitdagingen waar jouw organisatie voor staat en maken ze de vertaalslag naar zinvolle analyses. En als de beste visualisatie voor jouw data nog niet bestaat? Dan bouwen ze die speciaal op maat voor jou.

power bi

SQL Server

SQL Server vormt de basis van het business intelligence platform van Microsoft. Met geïntegreerde functionaliteit voor data integratie (Integration Services), rapportage (Reporting Services) en analyse (Analysis Services), kortweg aangeduid als SSIS, SSRS en SSAS. Samen met Power BI biedt Microsoft hiermee een complete oplossing voor data warehousing, data governance, self service analytics en visualisatie. In een zeer aantrekkelijk en schaalbaar licentiemodel en met heel veel voorgedefinieerde functionaliteit en best practices. Samen met de modelgedreven aanpak van Kadenza, waarbij we de benodigde code genereren vanuit het ontwerp van je data warehouse, wordt Microsoft een zeer aantrekkelijke optie voor al je business intelligence vraagstukken

Azure

De laatste jaren heeft Microsoft haar aanbod uitgebreid naar de cloud. Binnen Azure, het cloud platform van Microsoft, draait SQL DWH. Een zeer schaalbare, high-performance database die uitermate geschikt is voor de analyse van big data. Aangevuld met Data Factory voor datamanagement en de cloud versie van Power BI, levert dat een zeer krachtige, 100% cloud oplossing voor business intelligence en data warehousing. Waarin je altijd verzekerd bent van de laatste vernieuwingen in de technologie. Wil je (nog) niet volledig naar de cloud? Dan kies je eenvoudig voor een hybride oplossing. Een deel van je data lokaal en een deel in Azure. Of al je data lokaal, maar Power BI uit de cloud. Het kan allemaal. Onze team van Microsoft experts helpt je graag bij het maken van die keuzes en de migratie of implementatie van je analytics oplossingen.

 

Meer dan tools

Kadenza is partner van Microsoft en wij hebben een snel groeiend team van Microsoft experts. Maar we beseffen ook dat tools alleen niet de oplossing zijn voor jouw probleem. Onze consultants hebben daarom ook kennis van jouw business en de uitdagingen waar je voor staat. Bovendien kunnen ze je helpen je organisatie zo in te richten dat data en data analyse een echt centrale rol krijgen in je bedrijf. Zodat je op ieder moment de juiste beslissingen neemt en voortdurend op voorsprong staat. We gaan graag het gesprek aan hoe we je daarbij kunnen ondersteunen.