Rick van der Lans ambassadeur van Kadenza

Per 1 september 2017 heeft Rick van der Lans zich als Ambassadeur verbonden aan Kadenza. In deze rol gaat Rick van der Lans nauw samenwerken met consultants van Kadenza voor het uitdenken en promoten van nieuwe concepten en oplossingen op het gebied van business intelligence, datamanagement, datavirtualisatie, big data, data warehousing en analytics. Bij klanten van Kadenza trekken Rick en Kadenza samen op in de toepassing van de nieuwste innovaties. Gezamenlijke ervaringen en inzichten van beide partijen zullen gedeeld worden in seminars, webinars, artikelen en white papers.

Rick van der Lans: “We hebben de afgelopen jaren bij diverse activiteiten en projecten heel productief samengewerkt. Ik waardeer de beslissing van Kadenza om zich te specialiseren in het logisch data warehouse, self service analytics en finance, want de wereld van BI wordt steeds ingewikkelder. Om die redenen heb ik besloten me te verbinden aan Kadenza.”

Jeroen Blankendaal, algemeen directeur van Kadenza: “De samenwerking met Rick van der Lans geeft ons de kans om nieuwe innovaties zoals datavirtualisatie beter voor het voetlicht te brengen bij onze klanten.”

Rick van der Lans is een internationale autoriteit op het gebied van datamanagement, datavirtualisatie en business intelligence. Hij is als adviseur, docent, spreker en auteur actief over de hele wereld. Van zijn boeken, waaronder ‘Data Virtualization for Business Intelligence Systems’, zijn internationaal meer dan 100.000 exemplaren verkocht.