Data in het kloppend hart van je organisatie

Het is onze passie om jouw organisatie écht datagedreven te maken. Zodat je altijd betrouwbare informatie hebt om je beslissingen op te baseren en je voortdurend op voorsprong staat omdat je slim en onderbouwd kunt inspelen op nieuwe kansen en bedreigingen.

Samenwerken

Wij zijn dag in dag uit bezig om de allerslimste mensen bij elkaar te brengen om samen complexe informatievraagstukken op te lossen, binnen en buiten de gebaande paden. Ook zijn we continu bezig met opleiden, innoveren en kennisdelen in wisselwerking met collega’s, klanten, partners en de wereld daarbuiten. Bijvoorbeeld op onze eigen Academy. Met als doel om mensen en organisaties voortdurend boven zichzelf uit te laten stijgen.

Erik Leene, Innovatiedirecteur: “Kadenza staat voor oprechte interesse, samenwerken en passie voor het vak. Wij gaan altijd vol enthousiasme voor het beste resultaat. Nieuwsgierig als we zijn, kijken we altijd naar nieuwe en betere manieren om onze klanten vooruit te helpen.”

Transitie

Wij helpen je om data in het kloppend hart van je organisatie te zetten. Onze medewerkers begeleiden en ondersteunen je bij de transitie naar een slimme datagedreven organisatie. We adviseren je over de organisatorische en technische veranderingen die daarvoor nodig zijn. En samen met jou realiseren en beheren we jouw dataplatform en de benodigde toepassingen voor rapportage, (predictive) analyse en visualisatie. Bij ons vind je de beste experts en jarenlange praktijkervaring onder één dak.

Bruggenbouwers

Kennis en ervaring alleen zijn niet voldoende voor succes. Wij zetten onze klanten op voorsprong doordat we als geen ander bruggen weten te bouwen binnen de datagedreven organisatie. Bruggen tussen business en IT. Tussen techniek en gebruiker. En tussen de financiële functie en de rest van de organisatie. Zo verbinden we alle onderdelen van jouw organisatie tot één succesvol samenwerkend geheel.

Zekerheid

Bij ons geen risicovolle projecten, maar zekerheid vooraf! Wij zijn in staat resultaten tastbaar en concreet te maken voordat we echt beginnen. Met een realistische proof of concept en een glasheldere offerte. Wij geven je wél zekerheid over kosten, doorlooptijd en resultaat voordat je met ons in zee gaat.

Versnellers

Kies je voor Kadenza, dan krijg je onze ‘versnellers’ er gewoon bij! Want de ervaring die we opdoen, leggen we vast in tools, methodes en herbruikbare kennis. En dat geeft jou bij voorbaat al een voorsprong; tot wel 50% tijdbesparing in ontwerp, realisatie en testen.