Wij dagen je uit: realiseer je dromen

Je doet eigenlijk al jarenlang hetzelfde werk en snakt er naar een volgende stap in je carrière te zetten. Je hebt behoefte om kennis te delen met ervaren soortgenoten en weer eens van anderen te leren. Collega’s die je triggeren met nieuwe ideeën en innovatieve oplossingen. En die je aanzetten om je in de breedte te ontwikkelen en uit je comfort zone te stappen. Herkenbaar?

Dan is het tijd om eens te komen praten met ons. Want bij Kadenza werk je in een team van zeer ervaren experts aan complexe projecten en vernieuwende proposities. Bij ons draag je niet alleen kennis over, maar leer je ook continu van anderen. Hier kun je je kennis en ervaring daadwerkelijk omzetten in een tastbare bijdrage aan onze proposities, projecten, collega’s en partners.

Waar kom jij tot je recht?

Ga aan de slag met gave projecten voor klanten als Landal, KLM, PGGM, Vektis en CIZ en werk met de nieuwste technologie op het gebied van datavirtualisatie en self service BI. In een gedreven team van junioren en senioren werk je aan innovatieve oplossingen om grote bedrijven datagedreven te maken. Haal al je competenties uit de kast als leider, inspirator, coach en consultant om het juiste antwoord te vinden op complexe vraagstukken. We kijken waar en in welke rol je kwaliteiten het beste tot hun recht komen, maar je bepaalt uiteindelijk zelf waar je mee aan de slag gaat.

Jonathan Wisgerhof Kadenza“Het is mooi om, samen met ervaren en gedreven collega’s en klanten, nieuwe innovaties te onderzoeken en uit te proberen. De ruimte die we krijgen om erover te publiceren en presenteren maakt het voor mij extra leuk.”
Jonathan Wisgerhof, Lead Consultant

Jouw sparring partners

Je bent dan wel senior, je ontwikkeling staat niet stil. Bij Kadenza vind je de sparring partners die je ontwikkeling weer een boost geven. Bijvoorbeeld onze lead consultants die met grote bedrijven aan vernieuwende oplossingen werken op het gebied van datavirtualisatie en self service analytics. Of onze ambassadeur Rick van der Lans, een internationale autoriteit op het gebied van datamanagement, datavirtualisatie en business intelligence, die consultant intensief begeleidt en met ze optrekt op klantprojecten. Wij dagen je uit om je inhoudelijke vaardigheden te testen, je kennis te delen en te leren van andere ervaren collega’s.

Groei door

Wat ons betreft heb je zelf de regie in handen over je verdere ontwikkeling. Kies zelf welke certificaten je wil halen om je expertise te verbreden en in welke technologie je jezelf verder wil bekwamen. Denodo, Alteryx, of wil je een Microsoft Azure specialist worden? En werk aan je vaardigheden tijdens cursussen, workshops en trainingen op de Kadenza Academy. En ga de uitdaging aan om zelf een actieve rol te spelen op de Academy. Heb je suggesties voor een training? We luisteren graag naar je ideeën. Wil je hem zelf geven? Nog beter. Of heb je interesse om je kennis te delen in een blogartikel, eBook, webinar of seminar? Wij bieden je alle ruimte om als thought leader een erkend koploper te worden op je vakgebied.

Buddy

Gedurende je introductie bij Kadenza, sta je er niet alleen voor. Naast een gedreven teamleider krijg je een buddy toegewezen die je wegwijs maakt in de organisatie. Zo leer je iedereen kennen en weet je binnen no-time hoe we werken. En je buddy steekt ongetwijfeld nog iets op van jou.

Heb jij een passie voor data, een gezonde ambitie, een bak met ervaring en wil je nu wel eens de sprong wagen om een echte thought leader te worden? De koffie staat altijd klaar…

 

Bekijk de vacatures Ontmoet het Kadenza team

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bel 035 - 53 94 490 of laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.