ISO/IEC 27001 & ISO 9001 certificeringen

In 2017 is Kadenza gecertificeerd volgens de meest actuele internationale normering voor informatiebeveiliging, ISO/IEC 27001. Daarnaast zijn wij gecertificeerd voor ISO 9001, de internationale norm voor kwaliteitssystemen. Deze certificeringen bevestigen ons streven naar maximale kwaliteit in onze dienstverlening en de beste beveiliging van de data en informatie van onze klanten.

Je data in veilige handen

Wij halen niet alleen het maximale uit jouw data, we zijn ook enorm zuinig op die data. Onze processen en maatregelen voor informatiebeveiliging zijn van het hoogste niveau. Alles wordt in het werk gesteld om planning, implementatie, toepassing, bewaking, evaluatie en onderhoud van onze informatiebeveiliging zo goed mogelijk in te richten. We zijn dan ook niet voor niets gecertificeerd voor ISO 27001. De beveiliging en veiligheid van jouw data hebben onze hoogste prioriteit!

Continue verbetering

Procesmatig werken en het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten en producten staan hoog in het vaandel bij Kadenza. Continu werken wij aan het verbeteren van onze dienstverlening, gebaseerd op gedegen prestatiemeting. Onze certificering voor ISO 9001 bevestigt dat de prestaties van alle onderdelen van onze organisatie voldoen aan de wensen van onze klanten en de eisen vanuit wet- en regelgeving. Met goed georganiseerde en efficiënte processen die continu verbeterd worden en een consistente communicatie.