Investeren in lange termijn doelen

Wij zijn Kadenza, met bijna 100 medewerkers en ruim 100 klanten de grootste business intelligence specialist in de Benelux. Opgericht in 2004 door Erik en Jeroen. Onze consultants werken samen met vele grote organisaties vanuit een geweldige thuisbasis in Laren.

Vakmensen

Wij, Erik Leene en Jeroen Blankendaal, startten in 2004 Kadenza en leiden het bedrijf vandaag de dag nog steeds. Vanuit onze drive om de beste mensen samen te brengen en voortdurend te innoveren, zijn we uitgegroeid tot een zeer professionele organisatie waar de beste consultants dagelijks aan de meest innovatieve projecten werken. Vakmensen die weten hoe je complexe informatievraagstukken aanpakt. Met een lange termijn visie en een handen-uit-de-mouwen mentaliteit. Professionals die gevraagd en ongevraagd advies geven en je voortdurend weten te prikkelen en verrassen met nieuwe inzichten.

Kansen van morgen

We zijn enorm trots dat vooraanstaande bedrijven als Transavia, Mediq, LeasePlan, RTL Nederland, Stater en @Leisure strategisch voor Kadenza kiezen als het gaat om datagedreven werken. Klanten met wie wie intensief samenwerken en kennisdelen om de allerbeste resultaten neer te zetten. Ons managementteam kijkt voortdurend hoe we ons als bedrijf kunnen aanpassen op de kansen van morgen, maar in cultuur, identiteit en werkwijze zijn we altijd hetzelfde gebleven. Voor ons zijn lange termijn doelen belangrijker dan korte termijn resultaten. Wij gaan geen one off relaties aan, maar maken duidelijke keuzes in de mensen en organisaties waarmee we in zee gaan. Bovendien investeren we serieus in innovatie en opleiding zodat zowel onze consultants als de medewerkers van onze klant blijven groeien. Want alleen dan kunnen we onze beloftes waar maken.

Erik Leene:

“Ik heb werktuigbouwkunde gestudeerd, maar werd al snel gegrepen door het vakgebied dat nu business intelligence heet. Dat komt doordat ik het prachtig vind om inzicht te geven, om mensen en organisaties beter te laten presteren. En vooral: om complexe dingen praktisch en pragmatisch te maken. Het samenwerken met de gedreven mensen bij Kadenza geeft mij veel voldoening. Ik ben een creatieve geest. Een aspect wat ik ook privé inzet en waarbij ik continu op zoek ben naar handige oplossingen met nieuwe technologie.”

Jeroen Blankendaal:

“Van huis uit ben ik financieel bedrijfskundige, waarvoor ik studeerde aan de Amsterdamse Academie voor Bank en Financiën. Mijn eigen onderneming Kadenza vind ik een prachtig bedrijf. Ik ben er enorm trots op dat Kadenza is uitgegroeid tot koploper, met zo veel enthousiaste vakmensen in dienst. Er is natuurlijk ook leven naast mijn werk. Ik ben een fervent duursporter en heb nu vijf marathons en twee alternatieve elfstedentochten op mijn naam staan. Ik kan ook erg genieten van koken, lezen, sport en reizen. Verder coach ik ondernemers en studenten.”

Waardering

We zijn trots dat onze werkwijze door klanten en medewerkers gewaardeerd wordt. Dat is tenslotte waar we het voor doen. De nominaties en prijzen die we in de loop van de jaren hebben ontvangen, bevestigen ons keer op keer dat we de juiste keuzes maken. We zijn al meerdere malen uitgeroepen tot één van de beste werkgevers van Nederland en in 2008 wonnen we de Young High Growth Award. Ook werden we door EY genomineerd voor de titel ‘entrepreneur of the year’.

Kadenza als beste werkgever