Data Architectuur
Tweedaagse Masterclass data-architectuur
Datum 25 & 26 november 2019
Locatie De Landgoederij in Bunnik
Kosten € 995,-

HOE ONTWERP JE EEN MODERNE DATA-ARCHITECTUUR

Een unieke kans om onder leiding van Rick van der Lans, een autoriteit op het gebied van BI en data-architecturen en sinds 2017 ambassadeur van Kadenza, te werken aan een blauwdruk voor een nieuwe (of vernieuwde) data-architectuur voor jouw organisatie. Tijdens deze tweedaagse masterclass worden al je vragen over dit onderwerp beantwoord en krijg je een veelheid aan praktische tips, richtlijnen en praktijkvoorbeelden.

Voor wie?

CHIEF DATA OFFICERS
ICT-ARCHITECTEN
ENTERPRISE ARCHITECTEN
SOLUTIONS ARCHITECTEN
DATA WAREHOUSE ARCHITECTEN

Digital transformation, datagedreven werken en de ‘informatie-economie’ zijn populaire termen in de boardroom. Organisaties willen steeds meer met data doen. Data moet breder, efficiënter  en effectiever worden ingezet om bedrijfs- en beslissingsprocessen te verbeteren en te versnellen en hun competitieve kracht te vergroten.

Veel bestaande data-architecturen kunnen de toenemende groei aan datagebruik niet meer aan. Ze zijn log en inflexibel geworden, waardoor het implementeren van nieuwe toepassingen tijdrovend of zelfs onmogelijk is. Bedrijven hebben dan ook behoefte aan een nieuwe, toekomstbestendige data-architectuur. Maar hoe pak je dat aan? Hoe pas je nieuwe technologieën en architectuurprincipes toe en hoe moderniseer je je bestaande architectuur? Hoe ga je om met cloud ontwikkelingen? En welke niet technische zaken moet je regelen?

Deze tweedaagse masterclass geeft je niet alleen antwoord op alle vragen waar je tegen aan loopt bij het ontwerpen van een moderne data-architectuur, je werkt ook aan een concrete blauwdruk voor de architectuur van jouw organisatie. Daarnaast deelt Rick van der Lans praktijkervaringen die de laatste jaren zijn opgedaan bij het uitdenken en realiseren van nieuwe data-architecturen. Ook wordt er aandacht besteed aan de organisatorische consequenties van een moderne data-architectuur en aan onderwerpen als datakwaliteit, data governance en data-strategie.

Als deelnemer aan deze tweedaagse masterclass ontvang je vooraf een vragenlijst om de masterclass af te stemmen op ieders specifieke behoefte. Ook krijg je aan het einde van de masterclass een ‘blauwdruk’ mee, waarmee je vast kunt stellen of de data-architectuur binnen jouw organisatie compleet, correct en effectief is. Bovendien is het mogelijk een compact advies te krijgen van onze lead-architecten over de te nemen vervolgacties met betrekking tot de te ontwerpen data-architectuur.

 

Rick van der Lans
is een internationale autoriteit op het gebied van business intelligence, datamanagement en datavirtualisatie. Hij is als adviseur, docent, spreker en auteur actief over de hele wereld. Van zijn boeken, waaronder ‘Data Virtualization for Business Intelligence Systems’, zijn internationaal meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Bekijk hier het volledige programma of schrijf je direct in via het formulier*

BEKIJK HET PROGRAMMA

 

*Let op: het aantal plaatsen is beperkt