Kadenza kennisdag 2016

Met meer dan 160 bezoekers en bijna 15 presentaties en workshops was de zesde Kadenza Kennisdag een groot succes en misschien wel het grootste Nederlandse BI event van 2016. Binnen het thema ‘smart connections’ ontmoetten klanten, relaties, partners en medewerkers van Kadenza elkaar op 12 april in Den Dolder om kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen.

Leren en netwerken

Keynote spreker Bart Veldkamp gaf de aftrap met zijn verhaal over de rol van data analyse in de schaatssport. Daarna passeerden in drie parallelsessies onderwerpen als datavirtualisatie, self service analytics, cloud BI en data privacy de revue. Afgewisseld met praktijkervaringen van o.a. Beslist.nl, Forbo Flooring, Stater en Libbey. Ook was er de kans om op een vernieuwende manier naar data analyse en visualisatie te kijken, bijvoorbeeld tijdens de presentatie ‘storytelling op basis van data’. En tussen de bedrijven door was er alle tijd om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. We kijken terug op een zeer geslaagde en leerzame Kennisdag 2016.

 

Bart Veldkamp Kadenza

Kennisdag gemist?

Heb je deze inspirerende Kennisdag gemist? Hou dan onze website in de gaten voor de datum van de volgende kennisdag, of kom naar één van onze andere events.

Een groot succes

Een greep uit de reacties van deelnemers aan de Kennisdag 2016:

“Ik heb genoten van de veelzijdigheid van de presentaties en de mooie praktijkcases en bovendien heb ik veel kunnen bijpraten en nieuwe relaties leren kennen.”

“Deze dag toonde aan dat de BI wereld meer is dan alleen tools en rapportages.”

“Ik vond de presentatie van Smart Skating heel interessant. Een analyse van kleine details kan grote gevolgen hebben, van de laatste plaats naar het podium. Dat is ook in mijn ogen de kracht van BI.”

“Het leukste vond ik de praktijkverhalen. Van die ervaringen kun je leren. Zelf denk je snel in een vast kader maar juist door ervaringen van anderen ga je buiten die kaders kijken.”