Smart Finance
European Cognos Controller Conference

Op 21 & 22 juni konden financieel controllers hun hart ophalen tijdens het allereerste IBM Cognos Controller Congres in de Messe Turm in Frankfurt. Vier belangrijke Europese partners van IBM, waaronder Kadenza, organiseerden deze conferentie in het hart van het financiële centrum van Duitsland.

Deelnemers uit Duitsland, Zwitserland, Engeland en Nederland werden in twee dagen volledig bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied en de nieuwste functionaliteiten van IBM Cognos Controller.

PWC vertelde over de transitie naar ‘digital finance’ en drie organisaties presenteerden hun praktijkervaringen met Cognos Controller, TM1 en cloud toepassingen. Daarnaast was er alle ruimte om tijdens diverse workshops hands-on kennis te maken met de nieuwe versie van Cognos Controller. Daarbij werd uitgebreid ingegaan op onderwerpen als cash flow reporting, predictive analysis, disclosure management.

Tussen alle sessies door was het tijd om kennis te maken met internationale collega’s en ervaringen uit te wisselen. Een geweldige kans om eens vanuit een hele andere invalshoek ideeën en inspiratie op te doen.

Op de hoogte blijven?

Interesse om deel te nemen aan een volgend event over smart finance? Laat dan hier je gegevens achter.