Smart Finance
IBM Cognos Controller dag 2019
Datum 23 mei 2019
Locatie IBM Client Center Amsterdam

SAVE THE DATE

Op donderdag 23 mei organiseren we samen met IBM weer een inspirerende middag voor Cognos Controller gebruikers. Met diverse presentaties, demonstraties en voorbeelden uit de praktijk nemen we je mee in de nieuwste ontwikkelingen rondom de IBM Cognos software. Daarnaast wordt er uitgebreid stilgestaan bij de productstrategie voor de komende jaren.

Ook dit jaar is Paul Allen, product manager financial consolidation bij IBM, van de partij om toelichting te geven op de belangrijkste ontwikkelingen en de productstrategie voor de komende jaren. Daarnaast laten Flamco en Ammega zien hoe zij Cognos in de dagelijkse praktijk gebruiken. We sluiten af met een prikkelende presentatie over de ‘financial 3.0’.

Meer informatie over het programma en de sprekers vind je binnenkort op deze pagina, maar noteer donderdag 23 mei van 12.00 tot 17.30 uur alvast in je agenda en meld je aan voor hét event voor de IBM Cognos Controller gebruiker.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt!*

 

Kijk hier voor een impressie van de IBM Cognos Controller dag van 2018.

 

*Deelname aan dit event is gratis. Mocht je na inschrijving onverhoopt toch verhinderd zijn, geef je inschrijving dan door aan een collega of laat het ons voor 1 mei even weten. Bij niet tijdige afmelding zijn wij helaas genoodzaakt de lunch- en administratiekosten van € 49,- in rekening te brengen.