Datavirtualisatie
Datavirtualisatie Masterclass

WIL JE WETEN WAT JOUW ORGANISATIE KAN MET DATAVIRTUALISATIE?

Je organisatie beschikt over grote hoeveelheden data. Maar die data is verspreid over talloze systemen en applicaties, waardoor het integreren van data een tijdrovend en traag proces is. Daarom zoek je naar een oplossing om slimmer en eenvoudiger toegang te krijgen tot alle data.

 

Voor wie?

BI-MANAGERS
INFORMATIEMANAGERS
IT-ARCHITECTEN

Je weet dat datavirtualisatie een interessante optie is voor jouw organisatie, omdat je daarmee een abstracte informatielaag kunt creëren waarin data uit verschillende bronnen real time wordt ontsloten, getransformeerd en geïntegreerd zonder die data te dupliceren. Nu wil je graag weten of en hoe datavirtualisatie in jullie IT-landschap past.

Deze masterclass geeft je antwoord op al je vragen. Twee dagen lang duik je in de wereld van datavirtualisatie. Hoe werkt datavirtualisatie precies en welke toepassingsmogelijkheden zijn er voor jouw organisatie? Je deelt bovendien kennis en ervaring met vakgenoten die voor dezelfde keuze staan. De masterclass staat onder leiding van Rick van der Lans.

Rick van der Lans
is een internationale autoriteit op het gebied van business intelligence, datamanagement en datavirtualisatie. Hij is als adviseur, docent, spreker en auteur actief over de hele wereld. Van zijn boeken, waaronder ‘Data Virtualization for Business Intelligence Systems’, zijn internationaal meer dan 100.000 exemplaren verkocht.