Smart Finance
Board gebruikersdag 2019
Datum 13 juni 2019
Locatie Locatie78 in Bunnik

Op donderdag 13 juni organiseren Board en Kadenza de Nederlandse Board gebruikersdag! Tijdens deze middag vol presentaties, demonstraties en voorbeelden uit de praktijk nemen we je mee in de nieuwste ontwikkelingen rondom de Board software. Daarnaast wordt er uitgebreid stilgestaan bij de productstrategie voor de komende jaren. Behalve gebruikers zijn ook geïnteresseerden van harte welkom!

Ravi Santokhi, senior presales consultant bij Board, geeft een toelichting op de Board Roadmap, de belangrijkste ontwikkelingen en de productstrategie voor de komende jaren. Daarnaast laten Evides en Park Plaza zien hoe zij Board in de dagelijkse praktijk gebruiken. We sluiten af met een prikkelende presentatie over de ‘financiële taalbarrière’.

Bekijk hier het volledige programma met alle informatie over de Nederlandse Board gebruikersdag of schrijf je direct in via het formulier.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt!*

BEKIJK HET PROGRAMMA

 

*Deelname aan dit event is gratis. Mocht je na inschrijving onverhoopt toch verhinderd zijn, geef je inschrijving dan door aan een collega of laat het ons voor 7 juni even weten. Bij niet tijdige afmelding zijn wij helaas genoodzaakt de lunch- en administratiekosten van € 49,- in rekening te brengen.