Ontmoet Kadenza

Nieuwsgierigheid en passie voor ons vak liggen aan de basis van alles wat wij doen. Altijd op zoek naar meer kennis en interessante innovaties waarmee we jou nog beter van dienst kunnen zijn. Voortdurend investeren we daarom fors in kennisdeling. Binnen Kadenza, maar vooral ook in kennisdeling met klanten en leveranciers. We zijn ontzettend trots op de enthousiaste reacties die we krijgen op onze Kadenza Academy, de jaarlijkse Kadenza kennisdag en de inspirerende seminars binnen de Kadenza innovatiereeks.

Recent plaatsgevonden

Innovatiecollege

Maakt AI de rol van IT overbodig?

09
oktober
2018
Met Barry Devlin

Barry Devlin gaat in discussie met de jongste generatie IT'ers. Hij deelt zijn visie over de invloed van AI op data warehousing, business inteligence en analytics projecten. Kijk de presentatie hier terug!

Kadenza Kennisdag 2018

18
september
2018

Een dag voor iedereen die dagelijks met data in de weer is!

Seminar: Storytelling voor financials

28
september
2017

Kadenza Kennisdag 2017

19
september
2017

Olympisch goud, datascience in de sport en nog veel meer…

De business case voor datavirtualisatie

30
mei
2017

Deze bijeenkomst is voor managementteams die datavirtualisatie overwegen, maar meer inzicht wensen in de ROI. Een middag met experts en ervaringsdeskundigen

Fast Data Strategy Conference

31
maart
2016

Op 31 maart 2016 vond de Denodo Fast Data Strategy Virtual Summit plaats met toegang tot vele best practices, how to tips en architectuurvisies.

Whitepaper
DOWNLOAD