Ontmoet Kadenza

Nieuwsgierigheid en passie voor ons vak liggen aan de basis van alles wat wij doen. Altijd op zoek naar meer kennis en interessante innovaties waarmee we jou nog beter van dienst kunnen zijn. Voortdurend investeren we daarom fors in kennisdeling. Binnen Kadenza, maar vooral ook in kennisdeling met klanten en leveranciers. We zijn ontzettend trots op de enthousiaste reacties die we krijgen op onze Kadenza Academy, de jaarlijkse Kadenza kennisdag en de inspirerende seminars binnen de Kadenza innovatiereeks.

Niets gevonden, kies een andere filter

IBM Cognos Controller dag

15
maart
2018

IBM Cognos Controller dag

Op donderdag 15 maart organiseren Kadenza en IBM een inspirerende middag voor gebruikers en geïnteresseerden van IBM Cognos Controller. We kijken vooruit, verkennen interessante praktijkvoorbeelden en delen nieuwe inzichten. Ben je erbij?

Seminar: Storytelling voor financials

28
september
2017

Seminar: Storytelling voor financials

Kadenza Kennisdag 2017

19
september
2017

Kennisdag 19 september 2017

Olympisch goud, datascience in de sport en nog veel meer… reserveer 19 september 2017 in je agenda!

De business case voor datavirtualisatie

30
mei
2017

De business case voor datavirtualisatie

Deze bijeenkomst is voor managementteams die datavirtualisatie overwegen, maar meer inzicht wensen in de ROI. Een middag met experts en ervaringsdeskundigen

Fast Data Strategy Conference

31
maart
2016

Fast Data Strategy Conference: 20+ sessies over BI, cloud en big data

Op 31 maart 2016 vond de Denodo Fast Data Strategy Virtual Summit plaats met toegang tot vele best practices, how to tips en architectuurvisies.