Ontmoet Kadenza

Nieuwsgierigheid en passie voor ons vak liggen aan de basis van alles wat wij doen. Altijd op zoek naar meer kennis en interessante innovaties waarmee we jou nog beter van dienst kunnen zijn. Voortdurend investeren we daarom fors in kennisdeling. Binnen Kadenza, maar vooral ook in kennisdeling met klanten en leveranciers. We zijn ontzettend trots op de enthousiaste reacties die we krijgen op onze Kadenza Academy, de jaarlijkse Kadenza kennisdag en de inspirerende seminars binnen de Kadenza innovatiereeks.

Niets gevonden, kies een andere filter

Aankomende events

Op uitnodiging

Technical deep dive

Snowflake technical deep dive

Tijdens dit event nemen consultants van Kadenza je mee onder de motorkap van Snowflake, een van de meest succesvolle analytische databases van dit moment, ontwikkeld voor de cloud met implementaties op Microsoft Azure en AWS.

29
oktober
2019
Snowflake | Data architectuur

Recent plaatsgevonden

Technical deep dive

Snowflake technical deep dive

23
mei
2019
Snowflake | Data Architectuur

Tijdens dit event namen consultants van Kadenza je mee onder de motorkap van Snowflake, een van de meest succesvolle analytische databases van dit moment, ontwikkeld voor de cloud met implementaties op Microsoft Azure en AWS.

Technical deep dive

Snowflake technical deep dive

14
mei
2019
Snowflake | Data Architectuur

De consultants van Kadenza gaven een kijkje onder de motorkap van Snowflake, een van de meest succesvolle analytische databases van dit moment, ontwikkeld voor de cloud met implementaties op Microsoft Azure en AWS.

Technical deep dive

Denodo technical deep dive

16
april
2019
Denodo | Datavirtualisatie

De consultants van Kadenza gaven een kijkje onder de motorkap van Denodo, hét softwareproduct voor datavirtualisatie.

Innovatiecollege

Een schaalbare data-architectuur op Microsoft Azure

26
maart
2019
SQL PASS avond | Snowflake & Microsoft Azure

Consultants van Kadenza leggen uit hoe je een data-architectuur met Snowflake op Microsoft Azure implementeert. Met een keynote van Kent Graziano!

Masterclass

Datavirtualisatie Masterclass

26
november
2018
Door Rick van der Lans

Wil je weten wat jouw organisatie kan met datavirtualisatie? Deze masterclass, onder leiding van Rick van der Lans, geeft je antwoord op al je vragen. Duik samen met dé autoriteit op dit gebied twee dagen lang in de wereld van datavirtualisatie!

Innovatiecollege

Maakt AI de rol van IT overbodig?

09
oktober
2018
Met Barry Devlin

Barry Devlin gaat in discussie met de jongste generatie IT'ers. Hij deelt zijn visie over de invloed van AI op data warehousing, business inteligence en analytics projecten. Kijk de presentatie hier terug!

Kadenza Kennisdag 2018

18
september
2018

Een dag voor iedereen die dagelijks met data in de weer is!

Seminar: Storytelling voor financials

28
september
2017

Kadenza Kennisdag 2017

19
september
2017

Olympisch goud, datascience in de sport en nog veel meer…

De business case voor datavirtualisatie

30
mei
2017

Deze bijeenkomst is voor managementteams die datavirtualisatie overwegen, maar meer inzicht wensen in de ROI. Een middag met experts en ervaringsdeskundigen

Whitepaper
DOWNLOAD