Ontmoet Kadenza

Nieuwsgierigheid en passie voor ons vak liggen aan de basis van alles wat wij doen. Altijd op zoek naar meer kennis en interessante innovaties waarmee we jou nog beter van dienst kunnen zijn. Voortdurend investeren we daarom fors in kennisdeling. Binnen Kadenza, maar vooral ook in kennisdeling met klanten en leveranciers. We zijn ontzettend trots op de enthousiaste reacties die we krijgen op onze Kadenza Academy, de jaarlijkse Kadenza kennisdag en de inspirerende seminars binnen de Kadenza innovatiereeks.

Niets gevonden, kies een andere filter

Kadenza Kennisdag 2018

18
september
2018

Een dag voor iedereen die dagelijks met data in de weer is!

Innovatiecollege – maakt AI de rol van IT overbodig?

09
oktober
2018

Tijdens dit innovatiecollege gaat Barry Devlin in discussie met de jongste generatie IT'ers. Hij deelt zijn visie over de invloed van AI op o.a. data warehousing, business intelligence en analytics projecten.

Data science, waar start je en wat levert het op?

09
oktober
2018

Hoe zorg je dat data science tot bloei komt in je organisatie en iets oplevert voor de business, klanten en stakeholders? Dat ontdek je tijdens het Data science-seminar op dinsdag 9 oktober.

Verslag: De BI professional anno 2030

24
mei
2018

Donald Farmer en Rick van der Lans laten zien wat er gaat veranderen aan het werk van de BI-professional en waarom. Ben jij BI-professional en nieuwsgierig hoe je leven er over 10 jaar uitziet? Schrijf je dan in!

Seminar: Storytelling voor financials

28
september
2017

Kadenza Kennisdag 2017

19
september
2017

Olympisch goud, datascience in de sport en nog veel meer… reserveer 19 september 2017 in je agenda!

De business case voor datavirtualisatie

30
mei
2017

Deze bijeenkomst is voor managementteams die datavirtualisatie overwegen, maar meer inzicht wensen in de ROI. Een middag met experts en ervaringsdeskundigen

Fast Data Strategy Conference

31
maart
2016

Op 31 maart 2016 vond de Denodo Fast Data Strategy Virtual Summit plaats met toegang tot vele best practices, how to tips en architectuurvisies.

Whitepaper
DOWNLOAD