Denodo als motor voor het logisch data warehouse:
De data-architectuur van de toekomst

Het moet sneller en flexibeler

Waarom dit eBook?

Het logisch data warehouse biedt organisaties de kans om de alsmaar groeiende hoeveelheid data snel en flexibel te integreren. Data wordt aangeboden op één centrale plek, maar zonder dat die data ook daadwerkelijk fysiek op die plek aanwezig moet zijn. In dit eBook gaan we in op de technische implementatie van de logische data warehouse architectuur met het Denodo Platform, een oplossing voor datavirtualisatie.

Wat je vindt in het eBook:

  1. Hoe werkt datavirtualisatie en hoe implementeer je hiermee een logisch data warehouse?
  2. Een kijkje onder de motorkap van het Denodo Platform.
  3. Uitleg hoe je met datavirtualisatie het ontwikkelproces enorm kunt versnellen.
download het gratis ebook

Over de auteurs

Jonathan Wisgerhof is lead consultant bij Kadenza op het gebied van datavirtualisatie en het logisch data warehouse. Vanuit die rol adviseert hij grote bedrijven en multinationals over de inrichting van hun data-architectuur, informatievoorziening en rapportageverplichtingen. Regelmatig publiceert hij artikelen over deze onderwerpen.

Michael van Adrichem is consultant bij Kadenza met een passie voor datavirtualisatie en het logisch data warehouse. Hij ondersteunt ontwikkel- en beheerteams bij de inzet van de nieuwste BI- en data-integratietools. Met regelmaat publiceert hij artikelen over datavirtualisatie en geeft hij demonstraties tijdens webinars.