De Office of Finance richting 2020:
van boekhouder naar business partner

Toets jouw organisatie op de negen assen van Smart Finance

Waarom dit eBook?

Financieel managers staan voor de uitdaging om de transitie te maken van ‘boekhouder’ naar ‘business partner’. Dat vraagt om grote veranderingen op het gebied van personeel, organisatie, processen én technologie. Dit eBook biedt je een structuur en adviezen om die veranderingen vorm te geven.

Wat je vindt in het eBook:

  1. Een Smart Finance framework dat alle aspecten bevat waar een moderne office of finance aan voldoet.
  2. Concrete handvatten voor het moderniseren van je financial control, je management control en je disclosure management.
  3. Een maturity model waarmee je bepaalt hoe jouw afdeling ervoor staat.
download het gratis ebook

“Een prettig geschreven eBook dat concrete handvatten geeft om tot een goed inzicht te komen waar je financiële afdeling staat en wat er nodig is om die afdeling te transformeren naar een echte business partner.”

Menno Willemsen – Business Controller bij de ANWB

Over de auteurs

Jeroen Zeeuw is teamleider Smart Finance. Hij studeerde bedrijfskunde aan de Erasmus universiteit en heeft meer dan 15 jaar ervaring met het optimaliseren van financiële processen bij grote organisaties.

Rutger van den Berg is lead consultant Smart Finance. Hij studeerde Organisatie en Financieel Management aan de Universiteit van Twente en houdt zich al 20 jaar bezig met de implementatie van oplossingen voor corporate performance management.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bel 035-5394490 of laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.