Zet je carrière in de hoogste versnelling

Ik vind dat er in ieder bedrijf iemand hoort te werken die meer weet dan jij. En bij Kadenza ervaar ik dat. Ik kwam binnen als junior consultant en ontwikkelde me door wilskracht, motivatie, drive, én ondersteund door een team vol specialisten, tot medior consultant. Bij Kadenza zitten experts die mij vanaf de eerste dag behandelden als hun gelijke. Ik werk intensief met ze samen en leer iedere dag weer nieuwe dingen. Dit is een omgeving waar ik alle ruimte krijg om te groeien en nieuwe kansen kan pakken.

Anticiperen & alert zijn

In mijn vrije tijd zit ik graag op de motor. Dansen door bochten. Eén zijn met de machine. M’n hoofd leegmaken. Volledige vrijheid. Voor mij hebben motorrijden en consultancy veel raakvlakken. Als ik op de motor zit ben ik constant alert. Ik let op het rijgedrag van andere weggebruikers en anticipeer op verkeerssituaties. Als consultant moet ik ook voortdurend alert zijn. Dagelijks ben ik bezig met de wensen en behoeften van klanten. Waar wil mijn klant naartoe als organisatie? Wat zijn de doelen en dromen van mijn klant? Hoe kan ik ze het beste ondersteunen? En met welke technologieën? Daarbij zoek ik naar de balans tussen wereld van de klant en BI. Niet altijd gaan ze even snel, dus zoek ik altijd naar de juiste oplossing op het juist moment.

Eigen ontwikkeling

Daarnaast staat uiteraard ook mijn eigen ontwikkeling centraal. Want ook ik wil ergens naartoe. Bij Kadenza zet ik mijn carrière in de hoogste versnelling door voortdurend bezig te zijn met de nieuwste technologieën. Kadenza investeert voortdurend in vooruitstrevende technologieën zoals Denodo en Microsoft Azure. Ik kan mezelf specialiseren in big data, business intelligence of andere innovaties waar ik enthousiast van word. Bovendien ontwikkel ik bij de Kadenza Academy nieuwe vaardigheden. Van specialistische kennis over tools tot een propositie binnen Kadenza. En ik groei ook op andere vlakken door kennis te delen via blogs, eBooks, webinars, klantsessies, Chalk Talks en andere mooie projecten. Zo realiseer ik niet alleen klantdromen, maar ook mijn eigen carrièredromen.

Ben jij klaar om je carrière een boost te geven? Kadenza is jouw springplank om jezelf verder te ontwikkelen! Check dus snel onze vacatures of neem contact op!

Vacatures