Waarom ik niet meer bij Kadenza werk

Kadenza was een springplank voor mijn carrière

Oud-medewerkers van Kadenza kom je tegen op de mooiste posities bij geweldige bedrijven. Daar zijn we trots op! Want we snappen dat je carrière wil blijven maken en de wereld wil ontdekken. Dan is het mooi om te zien dat juist de ervaring die je bij Kadenza opdeed een enorme boost aan je carrière geeft.

Wessel Koornstra

Waar ik enthousiast van werd bij Kadenza was de duidelijke stip aan de horizon. Hoe gaan we klanten ondersteunen? En hoe zorgen we ervoor dat onze mensen groeien en het naar hun zin hebben? Ik kreeg alle ruimte voor opleiding en coaching, bijvoorbeeld op de Kadenza Academy. Dat, gecombineerd met opdrachten bij de klant, bood mij uitdaging en houvast. Toen ik binnenkwam vervulde ik een technische rol. In mijn eigen tempo ontwikkelde ik me tot een allround BI Specialist, waarbij ik me steeds meer op de business en gebruikers kon richten.

Zo lanceerde Kadenza mij naar mijn baan bij Athlon, waar ik nu voortdurend nieuwe mogelijkheden zoek om BI nog beter te benutten.

BI Consultant
BI Specialist

Bedrijven waar wij voor werken

Mediq is een klant van Kadenza
Belvilla Kadenza
WSW is een klant van Kadenza
ASML is een klant van Kadenza
Forbo Flooring is een klant van Kadenza
Landal Greenparks is een klant van Kadenza
RTL Nederland is een klant van Kadenza
Stater is een klant van Kadenza

Menno Kooistra

Bij Kadenza ben ik in aanraking gekomen met veel mooie bedrijven. De ene keer werkte ik in de automotive branche en de andere keer in het buitenland bij een grote multinational. Daar leerde ik dat ieder bedrijf op een andere manier met data omgaat. Die kennis nam ik weer mee naar de volgende klus. Ik kwam bij Kadenza binnen zonder een achtergrond in de IT, maar dat was geen probleem. Bij Kadenza werken veel technisch onderlegde mensen die altijd bereid zijn om samen te werken en informatie en kennis te delen. Daar heb ik veel van geprofiteerd. Nu nog zelfs!

Zo lanceerde Kadenza mij naar mijn baan bij RTL, waar ik nu een eigen BI-team onder mijn hoede heb, waarmee we voortdurend op zoek zijn naar manieren om meer waarde uit onze data te halen.

Senior Consultant BI
Team manager BI

Willem Otten

Voor mij was bijna geen dag hetzelfde bij Kadenza. Het sprak me erg aan om met verschillende technologieën voor een grote diversiteit aan klanten in diverse branches te werken. Hier leerde ik diverse ondernemersvaardigheden zoals offertes schrijven en inhoudelijk meedenken met de klant. Door samen met andere ervaren collega’s te kijken naar de uitdagingen van onze klanten, ontdekte ik met welke aspecten je allemaal rekening moet houden.

Met de Kadenza Academy deed ik maandelijks nieuwe kennis op en kreeg ik de ruimte om presentaties te geven en blogs te schrijven. De vaardigheden die ik opdeed bij Kadenza pas ik nu toe als ondernemer bij CrossBreeze.

BI Consultant
BI & DWH Consultant

Gerard Baarssen

Het was een verademing om als senior binnen te komen bij Kadenza. Niet alleen omdat er veel innovatie in de organisatie zit, maar ook omdat ze teamgevoel en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel hebben staan. In drie jaar tijd heb ik ontzettend veel geleerd.

Inmiddels ben ik Manager Operations bij Refine-IT. Een mooie stap hogerop waar ik consultants aanstuur en de sparringpartner van de klant ben voor uiteenlopende projecten. De manier van leidinggeven van mijn teammanager bij Kadenza heeft mij geïnspireerd. Als team vooruit, met de focus op je eigen kennis en ontwikkeling.

Senior Consultant BI
Manager Operations

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bel 035 - 53 94 490 of laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.